سن پروتز سینه | بررسی محدودیت سنی و بهترین سن عمل پروتز سینه

  1. خانه
  2. /
  3. جراحی زیبایی سینه
  4. /
  5. سن پروتز سینه |...
فهرست مطالب

پروتز سینه با توانایی کامل کردن شکل، اندازه و تقارن سینه‌ها یکی از محبوب‌ترین روش‌های جراحی زیبایی است که امروزه انجام می‌شود. در حالی که بسیاری از زنان خواهان انجام پروتز سینه هستند، همه افراد کاندیدای ایده‌‌آل برای کاشت ایمپلنت نیستند. برای اینکه بیمار بتواند کاندیدای واجد شرایط برای این درمان شود، باید ویژگی‌های خاصی داشته باشد و سن یکی از مهم‌ترین آنهاست. دلایلی مانند شکل نگرفتن کامل سینه‌ها در سنین پایین وجود دارد که پزشکان را ترغیب می‌کند از انجام پروتز سینه در بیماران جوان‌تر خودداری کنند. در این مقاله نگاهی به محدودیت سنی، بهترین سن برای کاشت سینه و سایر ملاحظات در مورد عمل بزرگ کردن سینه خواهیم داشت.

محدودیت سنی ایمپلنت سینه

محدودیت سنی ایمپلنت سینه

 سازمان FDA انجام پروتز سینه در زنان را به حداقل سن خاصی محدود می‌کند؛ زیرا سینه‌های زنان تا اواخر نوجوانی و اوایل دهه 20 زندگی خود به رشد خود ادامه می‌دهند و این نگرانی وجود دارد که زنان جوان ممکن است به اندازه کافی بالغ نباشند تا تصمیمی آگاهانه در مورد انجام این عمل و خطرات احتمالی آن بگیرند. در حالی که هیچ شرط قانونی برای بزرگ کردن سینه وجود ندارد، اکثریت قریب به اتفاق جراحان پلاستیک معتبر، از دستورالعمل‌های FDA پیروی می‌کنند که پروتز سینه سالین را برای زنان 18 سال به بالا و کاشت ژل سیلیکون را برای زنان 22 سال و بالاتر تایید می‌کند. هنگامی که یک بیمار به نسبت جوان مشتاق کاشت سینه است، تعدادی از عوامل مهم وجود دارند که باید ارزیابی شوند، از جمله:

  • سن
  • سلامت جسمانی
  • مرحله توسعه
  • بلوغ عاطفی
  • انگیزه از پروتز سینه
  • انتظارات

لازم به ذکر است که هیچ دستورالعمل یا مقرراتی در مورد محدودیت سنی بالا برای دریافت پروتز سینه وجود ندارد. در واقع، زنان زیادی در دهه 40، 50 یا حتی 60 ساله خود هستند که این روش درمانی را انتخاب می‌کنند و از استحکام، شکل و استایل سینه‌های اصلاح شده خود بهره می‌برند. اگر از نظر سنی واجد شرایط هستید، هنوز مواردی وجود دارند که باید در نظر بگیرید تا مشخص شود که آیا کاندیدای خوبی هستید یا خیر. زنانی که به طور کامل رشد کرده‌اند (همانطور که تقریباً همیشه در سن 18 سالگی اتفاق می‌افتد)، دارای عادات سبک زندگی سالم هستند، در حال حاضر هیچ مشکلی برای سلامتی ندارند، و آماده هستند تا تمام دستورالعمل‌های قبل عمل و دوره نقاهت را به دقت دنبال کنند. در این حالت، می‌توان انتظار داشت که نتایج بسیار مثبتی از انجام عمل ایمپلنت سینه مشاهده شود. داشتن انتظارات واقع بینانه از نتایج عمل نیز امری بسیار مهم است.

با این حال، شما احتمالاً کاندید مناسبی برای این جراحی نیستید اگر:

  • باردار یا شیرده هستید.
  • سرطان سینه یا ماموگرافی غیرطبیعی دارید.
  • شما بیمار هستید یا در حال مبارزه با عفونت و بیماری هستید.

تفاوت بین بیماران مسن و جوان

تفاوت عمده بین بیماران جوان‌تر و بالغ‌تر که عمل ایمپلنت سینه را انتخاب می‌کنند، معمولاً به نیازها و خواسته‌های کلی آن‌ها مربوط می‌شود. به عنوان مثال، بیشتر زنانی که سن کمتری دارند، عمدتاً به دنبال افزایش سایز سینه‌های خود هستند. در مقابل، اکثر متقاضیان ایمپلنت سینه اغلب علاقه‌مند به بازگرداندن حجم از دست رفته و یا رفع نگرانی‌هایی مانند افتادگی پوست سینه‌شان هستند. در نتیجه، ماستوپکسی (لیفت سینه) اغلب همراه با بزرگ کردن سینه برای این افراد انجام می‌شود.

بهترین سن برای ایمپلنت سینه

بهترین سن برای ایمپلنت سینه

بهترین محدوده سنی برای انجام جراحی ایمپلنت سینه بین 18 تا 50 سالگی است. به طور معمول توصیه می‌شود که یک زن قبل از اینکه به نوعی عمل جراحی سینه فکر کند تا بچه دار شدن صبر کند، اما قابل درک است که بسیاری از زنان دوست ندارند سال‌ها صبر کنند. زنان بین 18 تا 30 سال احتمالاً تحت عمل جراحی ایمپلنت سینه قرار می‌گیرند تا سینه‌های کوچکی که با بدنشان تناسب ندارد را بزرگ کنند. در همین حال، زنان بین 30 تا 40 سال پس از مشاهده تغییر در شکل، اندازه یا بزرگ شدن سینه‌های خود پس از بارداری و زایمان، تمایل به ایمپلنت سینه یا سایر جراحی‌های سینه دارند. اکثر زنان بالغ احساس می‌کنند که با انجام عمل بزرگ کردن سینه که ظاهر آن‌ها را ترمیم و بهبود می‌بخشد، از افزایش اعتماد به نفس و عزت نفس سود خواهند برد. در سنین بین 20 تا 35 سالگی، سینه‌های خانم‌ها به طور کامل رشد می‌کنند، و این امر، کار را برای یک جراح پلاستیک با تجربه بسیار ساده‌تر می‌کند تا ارزیابی دقیق و بهترین توصیه‌ها را در رابطه با ایمپلنت‌های سینه‌ای که برای آن‌ها مناسب است ارائه دهد.

زنان 35 تا 50 ساله با زنان 20 ساله یا اوایل 30 سالگی کمی متفاوت هستند. این به این دلیل است که در بیشتر موارد، زنان 35 ساله و بالاتر قبلاً زایمان را تجربه کرده‌اند و دیگر برنامه‌ای برای بچه‌دار شدن ندارند. به این معنی که سینه‌های آن‌ها را می‌توان با ایمپلنت‌ تقویت کرد؛ چراکه قرار نیست حاملگی‌های بعدی از نظر فیزیکی بر آن‌ها تأثیر بگذارد. همچنین کاملاً قابل قبول است که یک زن 50 ساله یا بیشتر، به فکر بزرگ کردن سینه باشد، اگرچه زنان باید بدانند که روند بهبودی آن‌ها می‌تواند با افزایش سن بسیار کندتر شود. یک زن 50 ساله یا بالاتر نیز باید قبل از انجام عمل بزرگ کردن سینه از سلامت کامل خود اطمینان حاصل کند و از خطرات یا عوارض احتمالی مرتبط با این روش آگاهی کامل داشته باشد. اگرچه این برای بیمار در هر سنی که تحت هر عملی قرار می‌گیرد نیز صدق می‌کند.

ملاحظات پروتز سینه

ملاحظات ایمپلنت سینه

چندین نکته مهم وجود دارد که باید قبل از تصمیم‌گیری برای انجام هر گونه جراحی پروتز سینه در نظر بگیرید. در زیر مواردی را ذکر کرده‌ایم که FDA پیشنهاد می‌دهد باید قبل از انجام جراحی بزرگ کردن سینه، بازسازی یا اصلاح سینه در نظر بگیرید:

  1. انجام پروتز سینه توسط پزشکانی ارائه شود که اطلاعات کافی را در مورد خطرات و مزایای ایمپلنت قبل از استفاده به بیماران به شکل و روش مشخص شده ارائه می‌دهند.
  2. پروتز سینه، عملی مادام العمر نیست. هر چه مدت زمان بیشتری ایمپلنت‌های خود را داشته باشید، احتمال برداشتن یا تعویض آن‌ها برای شما بیشتر می‌شود.
  3. باید فرض کنید که نیاز به جراحی‌های اضافی (عمل‌های مجدد) دارید، زیرا ایمپلنت سینه مادام العمر نیست و ممکن است عوارضی ایجاد شود.
  4. حتی در صورت داشتن عوارض، هزینه برداشتن ایمپلنت یا جایگزینی ایمپلنت ممکن است تحت پوشش بیمه قرار نگیرد.
  5. شکل‌ها، سبک‌ها و بافت‌های مختلف پروتز سینه وجود دارند. اهداف و انتظارات خود و مزایا و عوارض کاشت سینه را با جراح خود در میان بگذارید.
  6. اگر متوجه هر گونه تغییر غیر طبیعی در سینه‌ها یا ایمپلنت‌های خود شدید، باید فوراً به جراح یا پزشک خود مراجعه کنید.

خلاصه نکات

خلاصه نکات سن پروتز سینه

پروتز (ایمپلنت) سینه به یکی از محبوب‌ترین روش‌های افزایش زیبایی سینه در سطح جهان تبدیل شده است و می‌توان از آن برای بسیاری از افراد استفاده کرد. داشتن سلامت کافی با انتظارات واقع بینانه در اصل، مهم‌ترین عوامل دخیل هستند. اما محدودیت سنی عامل دیگری است که نقش مهمی ایفا می‌کند، زیرا بیماران زیر 18 یا 22 سال (بر اساس نوع ایمپلنت مورد استفاده) اغلب سینه‌هایشان به طور کامل رشد نکرده‌اند یا ممکن است از نظر عاطفی به اندازه کافی بالغ نباشند. به همین دلیل است که FDA این سنین را در دستورالعمل‌های خود به عنوان حداقل سن مورد نیاز در نظر می‌گیرد. در حالی که محدودیت سنی بالایی وجود ندارد، بهترین نتایج از این درمان ممکن است بین 18 تا 50 سالگی به دست آید، زیرا پوست شما الاستیک خواهد بود و از نظر عاطفی به اندازه‌ای کافی بالغ هستید تا تصمیمی آگاهانه بگیرید. همچنین قبل از انتخاب این جراحی با پزشک خود مشورت کنید تا مطمئن شوید که انجام این روش درست و در زمان مناسب است.

سؤالات متداول درباره سن پروتز سینه

در چه سنی نباید پروتز سینه انجام داد؟

هیچ محدودیت سنی برای پروتز سینه وجود ندارد. افراد در هر سنی می‌توانند جراحی کاشت سینه یا جراحی لیفت سینه انجام دهند. برای بهبود ظاهر خود می‌توانید پروتز سینه را انتخاب کنید. با این حال، FDA  کاشت سینه را برای افراد زیر 18 سال تأیید نمی‌کند.

محبوب‌ترین سن برای کاشت سینه چیست؟

پرجمعیت ترین گروه سنی برای کاشت سینه 30 تا 50 سال است. در این سن سینه‌ها به طور کامل رشد کرده‌اند، پوست از کیفیت ارتجاعی خوبی برخوردار است و بیماران به اندازه کافی بالغ هستند تا بتوانند آگاهانه تصمیم بگیرند.

آیا می‌توان در 50 سالگی پروتز سینه انجام داد؟

اگر هیچ مشکل قبلی و یا مشکل کمر ندارید، باید کاندیدای مناسبی برای کاشت سینه باشید، حتی اگر بین 50 تا 60 سال سن دارید. اگر فرد سالمی هستید، عمل بزرگ کردن سینه باید بدون هیچ مشکلی برای شما انجام شود.

با افزایش سن چه اتفاقی برای پروتز سینه می‌افتد؟

پروتزها ممکن است پاره شوند یا نشت کنند و ایمپلنت‌های سالین ممکن است تخلیه شوند. انقباض کپسولی نیز ممکن است رخ دهد؛ نیز، بافت اسکار طبیعی ممکن است ایجاد شود که طبیعی بوده و بدن شما در اطراف هر شیء کاشته شده، آن را تولید می‌کند. این ممکن است منجر به سفت شدن سینه‌ها یا تغییر شکلی شود که می‌توانید آن را احساس یا مشاهده کنید.

چه اتفاقی برای خانم‌های مسنی که کاشت سینه داشته‌اند می‌افتد؟

بزرگترین خطر مرتبط با ایمپلنت‌های قدیمی‌تر، پارگی است. با گذشت زمان، ایمپلنت‌ها ضعیف شده و مستعد پارگی یا نشت می‌شوند. خوشبختانه، ایمپلنت‌های امروزی طوری مهندسی شده‌اند که در صورت پارگی یا نشت تا حد امکان ایمن باشند.